Grønsagssuppe med melboller

Dette skal du bruge alt efter hvor meget grønsagsbouillon, du ønsker at lave:

  • Champignon
  • Persillerod
  • Pastinak
  • Knoldselleri
  • Gulerødder
  • Masser af persille med stilk
  • Løg
  • Hvidløg
  • Laurbærblade
  • Peberkorn
  • Vand

Sådan gør du:

Skær alle grønsagerne i fornuftige stykker og rist dem i godt med smør i en stor suppegryde. Skru ned for varmen og lad det stå og hygge sig og falde lidt sammen. Hæld vand på så vandet er nogle centimeter over grønsagerne. Lad det stå og simre i lidt over en time og tag gryden af varmen. Lad det stå og blive koldt. Si det igennem et stykke linned så suppen bliver helt klar. Varm suppen op og tilsæt suppegrønt og melboller. Her serverede jeg knækbrød drysset med cheddar til.

 

 

2 responses

  1. Hvor fandt du posen med melboller?

    1. Hej,

      Jeg fandt melboller i Føtex, og jeg ved de også kan findes i Aldi;-) God jagt!
      Bedste hilsner,
      Malene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: